SERIGRAFIA ARTESANAL A BARCELONA

STANLEY/STELLA

Nosaltres

El taller Baobag neix de la necessitat de poder estampar els productes de la nostra marca de forma sostenible i flexible. Una necessitat que vam cobrir obrint el nostre propi taller, i així, donant resposta als requisits de molts projectes del nostre entorn: serigrafia artesanal, cotó orgànic, un ampli catàleg de productes i un tracte molt personalitzat.
Oficina

El punt neuràlgic de Baobag, on es prenen les decisions. Aquí sempre hi  trobaràs algú a punt per aconsellar-te i donar-te un pressupost al moment, adaptat a les teves necessitats.

Showroom

Hem creat un espai on poder veure tots els productes dels nostres catàlegs i tots els colors disponibles. Sempre a mà perquè puguis escollir en persona el que millor t’encaixa.

Taller

L’espai on s’estampen els productes, es gestiona el material dels clients i es preparen els enviaments. Situat al costat de les oficines, fem un seguiment proper de cada comanda.

Què és la serigrafia artesanal?

Treballem la serigrafia, feta a mà i amb tintes ecològiques i biodegradables. A través d’aquesta tècnica oferim un producte de qualitat amb una estampació molt cuidada.

La serigrafia és una tècnica d’estampació artesanal que permet plasmar imatges sobre qualsevol superfície plana. L’eina principal és la pantalla o bastidor: una malla tensada en un marc de fusta on a través d’un procés fotosensible es crea el negatiu el qual permetrà estampar el disseny original. Amb una rascleta escampem la tinta per la pantalla i exercim la pressió necessària perquè traspassi de forma homogènia.

D’aquesta manera podrem estampar el mateix disseny tantes vegades com faci falta sense perdre resolució. En la serigrafia artesanal cal tenir molt en compte la quantitat de colors que té la imatge a estampar, ja que cada un d’ells necessitarà la seva pròpia pantalla. Al nostre taller, podem arribar a estampar dissenys de fins a 6 colors.